woensdag 30 november 2011

Huiselijk breiwerk

Ik ben een fan van Etsy.
Op http://www.etsy.com/ zijn zoveel leuke "winkeltjes" te vinden waar de mooiste handgemaakte dingen en heel veel patronen worden verkocht.
Zo is er het winkeltje  handknittedthings van de Schotse Julia Marsh. Geinspireerd door de Schotse cottages heeft zij deze schattige huisjes ontworpen. Om mee te spelen of gewoon voor de sier. Verzwaard met zand kun je ze ook als boekensteunen gebruiken. Leuk he? Vast ook heel erg leuk als theemuts!
Voor 3 euro is het breipatroon bij haar te bestellen en krijg je het als PDF bestand per e-mail toegestuurd.
Misschien wordt het zo langzamerhand toch es tijd
om de breipennen te voorschijn te halen.....................


4 opmerkingen:

 1. Hoi Dorien, ik ben via Willy op jouw weblog gekomen, wat een superleuke huisjes zeg, daar ben ik als Schotland fan wel verliefd op geworden.Bedankt voor de tip..
  Groetjes
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke huisjes zeg... ik was nog niet op het idee gekomen om ze te breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh dat zijn wel hele erge leuke breihuisjes.
  Ik ben alleen niet zo bestellerig via de Etsy Shops. Hoewel er wel vaak hele leuke patroontjes tussen zitten. Meestal bewaar ik dan de foto's voor het idee. hihi
  Dit zou ik best wel willen maken. Als je ze zwaar genoeg maakt kan je er ook nog een deurstopper van maken. Misschien leuk voor in de winkel van janine en Suus. ;-)

  En nog bedankjewel voor de verjaarswensen
  grtjs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat leuk en dat ik die dan op een Nederlands blog tegen kom, ik woon in zo'n huisje in Schotland en ga gelijk het patroontje bestellen. bedankt .

  BeantwoordenVerwijderen