zaterdag 25 februari 2012

Al vakantieplannen??

Er zijn mensen die gelukkige eigenaars zijn van een echt vakantiehuis. Voor de meesten van ons niet zo gauw weggelegd. Vandaar dat er ieder jaar nogal wat mensen hun vakantie doorbrengen op een camping in een tent of caravan.
Maar voor de vrijbuiters en de dromers onder ons is het toppunt van het vrije leven toch wel een verblijf in een echte Gypsy Caravan.
Lekker in alle rust en op je eigen tempo flierefluitend rondtrekken langs prachtige landelijke weggetjes kijkend naar de kont van het paard.
De vrijheid om onderweg een fantastisch plekje te zoeken, je huisje op wielen te stallen, het knolletje van water en voer voorzien, kampvuurtje maken en je eigen potje te koken.
Vrijheid, blijheid en romantiek ten top!

Die droom is dichterbij dan je zou denken.
In het Zuid Franse Saint Remy de Provence woont Jeanne Bayol. Deze dame knapt oude Zigeunerwagens op en verkoopt ze. Om even bij weg te dromen!Ze ontwerpt ook nog kleding en tassen!
Een echte duizendpoot dus.Voor fans een must om haar kleurrijke site te bezoeken.
http://www.jeanne-bayol.com/

Wat zou het fantastisch zijn om zo'n zigeunerwagen in je tuin zetten als romantisch tuinhuis om te relaxen of waar ie dienst doet als kantoor of werkplek.
Of je maakt er in je achtertuin een Bed and Breakfast van!
Ooooh, als ik me dat toch eens kon veroorloven maar het schip met geld is nog steeds niet in zicht en de geldboom wil ook niet erg groeien.

Als je achtertuin de afmeting heeft van een postzegel past zo'n Gypsy Caravan helaas niet, maar niet getreurd, ook daar is de oplossing voor gevonden. De Retro Caravan!
Daar wordt je vanzelf wel vrolijk van.
Vakantie in de achtertuin is misschien zo gek nog niet!4 opmerkingen:

 1. Ja,super,leuk ik heb nog een miniatuur pipowagen staan casco, die wacht tot het 1:12 virus mij weer te pakken heeft dus inspirerende plaatjes!!Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Enig! Ik zou er zo in willen wonen. Die kleuren ook, daar word je toch blij van.
  Fijn weekend, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar droom ik al jaren van, zo'n woonwagen in onze tuin. Maar eerst maar eens een betaalbaar exemplaar zoeken en dan proberen mijn man te overtuigen, hmmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb ik inderdaad ook wel es aan gedacht, zo'n caravan in de achtertuin als hobbyruimte met van die leuke gordijntjes en een kacheltje !! Remco zat net naast me toen ik je bericht las. Die ziet dat wel zitten, geloof ik !! :o)!!!!

  BeantwoordenVerwijderen