zaterdag 15 oktober 2011

Muziek

Het leek me leuk om mijn berichtjes deze maand in de sfeer van Halloween te houden en geheel in stijl had ik alvast een berichtje gemaakt met daarin een video van de Eagles. Want laten we eerlijk zijn, het nummer Witchy Woman is nu toch wel heel toepasselijk! Dus wilde ik dat vanmorgen op mijn blog zetten, blijkt ineens het hele filmpje spoorloos te zijn verdwenen! Een raadsel, het spookt hier!!
Na wat speurwerk heb ik begrepen dat het te maken heeft met de copyrights. Hoe het zit zit het, maar wat ik ook probeer het lukt me niet meer om de betreffende video in dit bericht te krijgen.

Jammer, Jammer, Jammer, Jammer!!!!

Eigenlijk kan ik dat gewoon niet uitstaan en omdat dit nummer zo lekker bij Halloween past wil ik hem toch op mijn blog hebben!
Helaas, vandaag geen filmpje dus, maar stilstaand beeld.
Wel heel bijzonder trouwens want als je goed kijkt zie je dat er met deze Eagle van alles aan de hand is!!Ik heb toch nog een poging ondernomen om jullie het optreden van de heren niet te onthouden! 
Ik heb de link van de video hieronder gezet.
Ik hoop alleen dat ie werkt!!


                                 Fijn weekend!3 opmerkingen:

 1. Hi Dorien het werkt!
  Het kwam net in me op of je aan google translater voor je blog hebt gedacht, want dan kunnen wat meer mensen je blog lezen. Ik heb ereen boven aan mijn blog staan met aanraden van een van mijn Nederlands talige blog vrienden.
  Prettig weekend!!!
  ManonX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I use google translate button at the top of my home page to translate pages and works well for me. what a great eagle and I love that song.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Dorian! Thanks so much for stopping by and commenting on my blog! It's so nice to "meet" you, too!
  I love the Eagles! Great choice for the season!
  Have a super Sunday!
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen