donderdag 28 februari 2013

Mini album
Oma's in wording hebben er een handje van. Er moet zo nodig nog van alles gemaakt worden voor hun kleinkind dus alle hens aan dek en aan de slag want voor je het weet is het er!

De aanstaande moeder is het stralende middelpunt. Ze is nog volop aan het werk maar haar zwangerschapsverlof komt al in zicht. Ze voelt zich nog steeds goed en heeft een prachtig buikje. Die kleine hummel groeit als kool en is regelmatig druk in de weer. Ik heb em gevoeld, zo schattig!!

Dochterlief is thuiskapster en al haar klantjes leven met haar mee. Iedereen is natuurlijk razend nieuwsgierig hoe haar kindje er uit ziet!
Dus ben ik aan een klein foto-albumpje begonnen.
Een handig formaatje wat makkelijk in haar tas mee kan als ze weer aan het werk gaat.

De basis voor het album is wit karton. Ik heb er verschillende maten van gesneden om een beetje speels effect te krijgen.


Het papier wat ik gebruik is allemaal van dezelfde serie, in de kleuren bruin, grijs, zand, antraciet, wit en lichtblauw dus alles past leuk bij elkaar. Het heeft een afmeting van 20 cm. hoog en 15 cm. breed en wordt bij elkaar gehouden door 2 boek ringen.


Ik ben er nog mee bezig maar hier een eerste indruk.
Ben heel benieuwd hoe dat er straks uitziet met foto's.

6 opmerkingen:

 1. Wat knap zeg.
  Ik vind hem prachtig.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Dorien, het foto album wordt leuk.
  Nog leuker als straks de eerste foto's er straks inkunnen.
  Spannende maar mooie tijd als a.s. oma.
  Ik ben in November en Januari ook weer oma geworden, resp. van een kleinzoon en kleindochter, en geniet er nu met volle tuigen van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Dorien, ik ben helaas niet zo handig met papier maar wat een superleuk idee. En het boekje gaat morgen naar je toe er kwam even een nachtdienst tussen ;-))))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een prachtig album geworden. Spannende tijd voor jullie. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat heb je dat prachtig gemaakt. Wij krijgen in Mei ook ons eerste kleinkind en ik ben ook druk bezgi met allerlei dingetjes maken. Maar zo'n prachtig album zou mij niet lukkken.

  BeantwoordenVerwijderen