dinsdag 3 april 2012

Verrassing

Toen ik vanmorgen op mijn werk m´n kantoor binnenstapte kreeg ik bijna een hartverzakking!
Daar stond in vol ornaat een gigantisch Paasei met een grote gele strik me vanaf het bureau toe te grijnzen.
Verrassing van een van onze zakenrelaties!
Het gevaarte had maar liefst een gewicht van zowat een kilo. Vreselijk! En dat voor een chocoholic!

De moed zakte me gelijk al in de schoenen want ik had net besloten om wat kilootjes kwijt te raken met het oog op de vakantie. Dan helpt een snaaisessie van zo´n giga-ei natuurlijk niet erg. De eerste week van Juni is het al zover en ik wil tegen die tijd toch wel graag met goed fatsoen in mijn badpak passen!
Normaal lig ik van een kilootje meer of minder echt niet wakker maar om in de zomer enigszins elegant aan het zwembad te verschijnen moet het achterstallig onderhoud toch wel worden aangepakt. Aan sporten heb ik absoluut een vreselijke hekel dus een afgetraind en gestroomlijnd lijf zal ik niet krijgen maar het zou leuk zijn als mijn rollen tegen die tijd toch iets geslonken zijn!
Er moet voor de vakantie zo´n 5 kilo af .
Dat is niet shockerend veel maar in heb geen zin in vasten en hongeren, dus daar heb ik wel een week of 5 voor nodig.
Met een beetje geluk kan ik dan " slank " op vakantie.

In een opwelling bedacht ik dat ik het chocolade gevaarte zou weggeven maar dat kon ik op het laatste nippertje toch niet over m´n hart verkrijgen en weggooien is ook zo vreeeeeeselijk zonde!!!!!!!!           


Dus.... thuis gekomen met het uit de kluiten gewassen ei heb ik em met een hamer in stukken geslagen en in een schaal op tafel gezet met een begeleidend briefje voor iedereen die binnen komt vallen:
Hopelijk is ie gauw op, je kan er maar weer van af zijn!

6 opmerkingen:

 1. Geweldig zo'n ei.
  En idd. erg verleidelijk.
  Zou er ook niet vanaf kunnen blijven.
  Succes ermee.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha!!!

  Ik moet erg lachen om jouw schrijfsel, maar tegelijkertijd moet ik bekennen dat ook ik een aantal kilootjes kwijt "moet"!! En ik heb dan wel niet zo'n groot paasei, maar van die kleintjes op tafel hebben staan, is ook funest !!!!! :o)!!!!!!

  Dus ik wens je heel veel succes met je lijnpoging!! Tot nu toe lukt het mij in ieder geval nog niet best, maar misschien helpt bij mij de komende tijd de wetenschap dat er nog meer mensen bezig zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, wat schrijf je dat toch leuk, ik zie het helemaal voor mij. Maar ik ben ook zo'n chocolade-fan dus begrijp je probleem helemaal.En ook bij Minimoek zouden er wel wat kilo's af mogen dus nog steeds geen paaseitjes hier pas echt met de paas maar ik zou zo'n prachtig groot ei ook mee naar huis nemen,hoor! SUCCES met opsmikkelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a wonderful gift of a chocolate egg! but don't worry you still have plenty of time before it is June and the time of your holiday. Good luck on the diet I hope it is a nice one!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik graai al even een stukje mee, dus dat scheelt weer. Jammie!

  BeantwoordenVerwijderen