dinsdag 24 juli 2012

Om te knuffelen

Op zoek naar van alles en nog wat kwam ik opeens een schattig knuffelbeertje tegen.Dit is Honey Teddy en ze is een ontwerp van Pauline van Funky Friends Factory. Pauline ontwerpt leuke knuffels en speelgoed dieren die niet al te moeilijk zijn om te maken.
Al haar patronen zijn op haar website te koop en na betaling krijg je een mail met download link dus je kunt direct aan de slag. Ze geeft ook heel duidelijk uitleg en in dit filmpje laat ze zelfs zien hoe je Honey Teddy maakt!
Als je je inschrijft voor haar nieuwsbrief krijg je het patroon van Honey Teddy gratis en voor niks! Dat kon ik toch echt niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Voor alles is een eerste keer en aangezien ik nog nooit een knuffel had gemaakt wilde ik dat wel eens proberen!

En dit is mijn Honey Teddy geworden.


Gemaakt van chocoladebruine fleece
en de ogen en het neusje zijn geborduurd.

8 opmerkingen:

 1. Waarom vind ik die van jou nou leuker dan het origineel? Komt het door de chocolade bruine kleur of zoals hij daar voor pampus ligt? Geweldig leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat is ie leuk geworden zoals hij daar helemaal uitgestrekt ligt, echt een schatje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een droppie, wie zou zo'n beer kunnen weerstaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I tried to leave a comment but I don't think it worked so I'll try again:) That is such a cute bear. My granddaughter would love it:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gek, ik had een reactie achtergelaten maar zie hem niet terug. Dus bij deze nogmaals hartstikke bedankt voor het vinden van de link, de jouwe is ook supergaaf.

  BeantwoordenVerwijderen